Etusivu / Palvelut / Työtehtäväkuvaus

Työtehtävä­kuvaus

Mitä tekee nostalgikko, media­miksaaja tai henkinen valmentaja? Entä minkä­lainen on terveyden­huolto­navigaattorin tavallinen työpäivä?

Työtehtäväkuvaus on videokonsepti, jonka tehtävänä on kertoa tarkemmin työtehtävien sisällöistä ja luonteesta. Työtehtäväkuvaus toimii rekrymarkkinoinnin lisäksi muun muassa perehdytys­materiaalina ja informatiivisena sisältönä asiakkaiden suuntaan – tätä kaikkea me osaamme ja teemme.

Kesto:

2–5 minuuttia

Viesti:

Tällainen on tehtävä ja tyypillinen työpäivä, näitä asioita osaamme

Ydin:

Videolla avataa tiettyyn tehtävään liittyviä ominaispiirteitä. Tekijät ovat äänessä ja kertovat kokemuksistaan ja työn haasteista.

Kysy meiltä lisää!

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten helpotamme rekrytointihaasteitanne videon avulla – ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa:

…tai jätä soittopyyntö, niin olemme pikimmiten yhteydessä:

Miten Creovo toimii?

Yhteistyö on kaikkein helpointa, kun molemmat osapuolet tuntevat toisensa hyvin. Creovon ajatuksena on olla asiakkaalle matalan kynnyksen videokumppani. Ikäänkuin rakastava puoliso, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Meidän kanssa voit luottaa, että siniviiva pitää aloituksessa. Kumppanuusajatus on sävymme, jolla kohtaamme sinut. Haluamme auttaa pienissä ja suurissa projekteissa.

Tavallinen videoprojekti sisältää seuraavat vaiheet:

1.

Tarve­kartoitus

2.

Ideointi ja suunnittelu

3.

Kuvaukset

4.

Editointi

5.

Työn luovutus


Kaiken ytimessä on helppous asiakkaalle. Me hoidamme homman sovitulla tavalla tarvittaessa hyvinkin itsenäisesti.

Joko aloitetaan?

Ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.