Etusivu / Palvelut / Muu videotuotanto

Videotuotanto

Vaikka Creovo on rekrytointiviestinnän erikoisyksikkö, huolehdimme videoviestinnän ammattilaisina myös muista asiakkaidemme videotarpeista oli kyse sitten luovasta mainosvideosta, kätevästä yritysesittelystä tai näppärästä tuotevideosta.

Striimauspalvelu

Kun poikkeusolosuhteissa isommat kokoontumiset on mahdotonta järjestää, livestriimaaminen on oiva keino saada tärkeiden tilaisuuksien tunnelma välitettyä suuremmalle joukolle. Creovon striimausyksikkö tuo paikalle kameran tai kaksi ja suoratoistaa liikkuvan kuvan kätevästi verkon yli. Sinun tarvitsee vain jakaa linkki katsojille ja tilaisuus voi alkaa.

Editointipalvelu

Oletko kuvannut itse videoita, jotka olisi kiva julkaista editoituna? Lähetä materiaalit meille, niin suunnitellaan yhdessä, millainen video niistä syntyy. Editoimme videot tuntihinnalla tai kiinteällä urakkahinnalla.

Webinaarit

Erilaiset koulutukset ja muut webinaarimuotoiset sisällöt ovat nostaneet päätään poikkeusolosuhteissa. Editoimme web-kamerakuvasta ja äänitallenteesta miellyttävän ja sujuvasti etenevän kokonaisuuden logoineen ja teksteineen toivomasi graafisen ilmeen mukaan.

Kriisiviestintä

Video on hyvä tapa kertoa asiakkaillesi ja työntekijöillesi kriisin etenemisestä ja tehdyistä toimenpiteistä. Puhuva pää tai tubevideo-tyyppinen toteutus on nopea ja vaikuttava keino viestiä vaikeina aikoina. Valtionpäämiehet käyttävät tätä tekniikkaa.

Opastusvideot

Verkkokauppa:

Onko verkkokauppasi myynti lisääntynyt poikkeusolojen takia? Lisääntynyt liikenne vaatii usein ohjeistusta. Asioinnin opettaminen asiakkaalle lisää asiakastyytyväisyyttä ja verkkokaupan jouhevuutta ja näin todennäköisyyttä asiakkaan palaamisesta uudelleen ostoksille. Video on tehokas ja kätevä tapa kertoa nopeasti asiakkaalle, kuinka ostokset tehdään.

Tuote:

Tuotteiden käytön vaikeus on usein syynä ostopäätöksen raukeamiseen. Tehdään lyhyt video selventämään käyttöä ja opastamaan asiakas helposti ja nopeasti alkuun uuden tuotteen tai palvelun kanssa.

Tilaisuuksien taltiointi

Striimauksen lisäksi merkityksellisen tilaisuuden taltiointi tai fiilisvideon tekeminen ovat hyvä tapa säilyttää elävä muisto tapahtumasta. Kuvaamme tilaisuuden yhden tai kahden kameran voimin. Lyhyt ja fiilispitoinen kooste tilaisuudesta toimii kuin teaserina taltioinnille, johon tallentuu koko tilaisuus jälkeenpäin katsottavaksi. Näin häät, hautajaiset, ylioppilasjuhlat tai firman virkistyspäivät jäävät elävästi mieleen ja tilaisuudesta voivat nauttia jälkeenpäin myös ne, jotka eivät päässeet paikalle.

Kysy meiltä lisää!

Kerromme mielellämme lisää siitä, miten helpotamme rekrytointihaasteitanne videon avulla – ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa:

…tai jätä soittopyyntö, niin olemme pikimmiten yhteydessä:

Miten Creovo toimii?

Yhteistyö on kaikkein helpointa, kun molemmat osapuolet tuntevat toisensa hyvin. Creovon ajatuksena on olla asiakkaalle matalan kynnyksen videokumppani. Ikäänkuin rakastava puoliso, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Meidän kanssa voit luottaa, että siniviiva pitää aloituksessa. Kumppanuusajatus on sävymme, jolla kohtaamme sinut. Haluamme auttaa pienissä ja suurissa projekteissa.

Tavallinen videoprojekti sisältää seuraavat vaiheet:

1.

Tarve­kartoitus

2.

Ideointi ja suunnittelu

3.

Kuvaukset

4.

Editointi

5.

Työn luovutus


Kaiken ytimessä on helppous asiakkaalle. Me hoidamme homman sovitulla tavalla tarvittaessa hyvinkin itsenäisesti.

Joko aloitetaan?

Ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.