Videot rekrytoinnin tueksi

Hyvä video toimii monikanavaisesti eri suuntiin. Se on työvoiman välittäjälle paikka erottautua ja tehostaa toimintaa. Toimeksiannon tekijälle video toimii paitsi rekrytoinnin työkaluna, myös yrityksen sisäisen työkulttuurin kehittäjänä.

Rekrytointi­video

Kerro työnhakijoille parhaat puolet yrityksessäsi työskentelystä.

Vilmoitus

Kerro työtehtävästä video­muotoisella ilmoituksella.

Työtehtävä­kuvaus

Kerro työtehtävän sisältö ja luonne ymmärrettävässä muodossa.

Autamme myös muissa videotuotannon haasteissa, kuten webinaareissa, striimauksessa ja opastusvideoissa – lue lisää täältä.

Miten Creovo toimii?

Yhteistyö on kaikkein helpointa, kun molemmat osapuolet tuntevat toisensa hyvin. Creovon ajatuksena on olla asiakkaalle matalan kynnyksen videokumppani. Ikäänkuin rakastava puoliso, johon voi luottaa tiukan paikan tullen. Meidän kanssa voit luottaa, että siniviiva pitää aloituksessa. Kumppanuusajatus on sävymme, jolla kohtaamme sinut. Haluamme auttaa pienissä ja suurissa projekteissa.

Tavallinen videoprojekti sisältää seuraavat vaiheet:

1.

Tarve­kartoitus

2.

Ideointi ja suunnittelu

3.

Kuvaukset

4.

Editointi

5.

Työn luovutus


Kaiken ytimessä on helppous asiakkaalle. Me hoidamme homman sovitulla tavalla tarvittaessa hyvinkin itsenäisesti.

Rekryvideon hyödyt rekrytoijalle

Mitä tärkeimpiä hyötyjä Creovo tarjoaa?

Informaatio

Rekryvideo tai muu HR-materiaali videomuodossa on tehokas ja monipuolinen välinen viestiä. Hyödynnettävissä on kaikki somekanavat, tapahtumat ja muut mainostamisen väylät.

Yhteisöllisyys

Sisäinen viestintä on parasta ulkoista viestintää. Näin on. Jo pelkkä videon tekemisen prosessi on valtavan yhdistävä prosessi työyhteisölle.

Kohdentaminen

Videolla pääset viestimään suoraan sieluun. Video välittää tunteen tehokkaasti ja mikäs sen tärkeämpää kun halutaan puhutella potentiaalisia hakijoita.

Mielikuva

Mitä videoiden hyödyntäminen prosesseissa viestii ympäristöön? Se kertoo siitä, että nyt on porukat kärryillä ja menossa mukana. Videon käyttö on positiivinen keino vahvistaa yrityksen mielikuvaa haluttuun suuntaan.

Erottautuminen

Tekemällä rekryvideoita ja muuta videosisältöä erottaudut monessa merkityksessä. Teet prosesseista visuaalisia, viestit monipuolisemmin ja samalla tulet kehittäneeksi koko toimintaasi ja työkulttuuriasi.

Aitous

Aitous ja rehellisyys välittyy hienosti videoita tekemällä. Tällainen sisältä on nykypäivää. Ihmiset haluavat tietää mitä takahuoneissa tapahtuu. Video on viesti aitoudesta.

Teho

Video on tutkitusti vahvin keino vaikuttaa. Yksi video kertoo enemmän kuin 1000 kuvaa. Video on paras keino kertoa tarina. Ja niitähän me halutaan kertoa, yritysten tarinoita, jotta oikea työvoima löytyäisi perille.

 

Soita ja kysy lisää!
Puh. 044 545 8485 juho@creovo.fi

Kerromme mielellämme lisää!

Ota meihin yhteyttä haluamassasi kanavassa tai jätä meille yhteydenottopyyntö, niin jutellaan lisää.